De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(valabil în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  79,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  79,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 424 pagini

ISBN: 9786069502082

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Diverse, Sport

Descriere

Manual de tenis este cel mai complet ghid de predare și învățare a tenisului, semnat de cel mai cunoscut antrenor din domeniu. Conține peste 50 de exerciții, atât pentru jocul de simplu, cât și pentru cel de dublu, pentru toate stilurile de joc, alături de cele mai recente tipuri de tehnici de pregătire fizică și mentală.

Structurată în jurul unor informații specifice – care este stilul de tenis care vi se potrivește, cum să începeți antrenamentele, cum să vă dezvoltați abilitățile fizice și mentale, ce strategii de joc să folosiți și cum să vă alegeți și să întrețineți echipamentul – cartea include relatări despre experiențele unora dintre jucătorii care au lucrat cu Bollettieri, precum Agassi, Courier, Seles, Pierce, Hingis, Haas, Becker, Janković și surorile Williams.

Manual de tenis conține mult mai mult decât elementele fundamentale ale lovirii unei mingi. Include tehnici de clasă mondială de la Academia IMG și detalii care pot transforma un jucător bun într-unul grozav. Aveți ocazia unică să vă antrenați cu cel mai bun antrenor și să aplicați în tehnica voastră de joc sistemul care a contribuit la apariția unora dintre cei mai mari jucători de tenis din lume.

Ca antrenor, Nick știe cu adevărat ce să-i comunice unui jucător, astfel încât acesta să fie capabil să facă următorul pas pentru a ajunge în top. El m-a ajutat să-mi dau seama că am nevoie mai mult de lucrurile mărunte, decât de cele mari. Serena Williams, fost nr 1 WTA

Nu numai că Nick este un antrenor extraordinar, dar te și motivează extraordinar. Te face să te simți bine pe teren, indiferent de împrejurări. De asemenea, cunoscându-l mai bine în ultimii ani, pentru mine el nu este doar un antrenor, ci și un mare prieten cu o inimă mare. Nick va fi întotdeauna special. Tommy Haas, fost nr 2 ATP

Nick Bollettieri (n. 1931) este cel mai cunoscut antrenor de tenis al ultimelor decenii. Născut într-o familie de imigranți italieni, Bolletieri a renunțat la studiile de drept de la Miami University pentru a se dedica antrenoratului în tenis, lucrând la început ca instructor pentru stațiunea Longboat Key din Florida. În 1978 a pus bazele Nick Bollettieri Tennis Academy (în prezent academia IMG), lângă Bradenton, Florida, și a devenit creatorul conceptului de tabără permanentă de tenis. Proiectul său a schimbat pentru totdeauna modul de predare a tenisului la nivel de juniori.


Comandă online Manual de tenis la 79,00 lei scrisă de Nick Bollettieri , Jovi Ene, tiparită la editura Pilot Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.