Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Descriere

Descriere

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa şcolară pentru disciplina Limba şi literatura română, aprobată prin O.M.E.N. nr. 5003/02.12.2014, şi urmăreşte fidel structura manualului de Limba şi literatura română pentru clasa a III-a.

Viziunea modernă a abordării textelor literare a determinat crearea unor exerciții care respectă toate tipurile de itemi (obiectivi, semiobiectivi şi subiectivi), dar şi principiul gradării de la simplu la complex, susținând activitățile de remediere, aprofundare şi performanță. Elevii au astfel posibilitatea de a-şi valorifica imaginația creatoare, de a-şi îmbogăți vocabularul şi de a aplica normele şi regulile gramaticale, ortografice şi de punctuație.

Jocurile şi grafica prietenoasă fac din acest auxiliar un instrument plăcut atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice.

Autori: BOGDAN Ionela Cătălina; DOROBANȚU Dumitru Săndel; GRIGORE Maria Ionela; NICOLAE Mariana Alina


Comandă online Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a III-a scrisă de Adriana Briceag , Ionela Cătălina Bogdan , Maria Ionela Grigore , ... , Briceag Adriana, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a III-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.