Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  42,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 116 pagini

Limba: franceza

ISBN: 9786068773315

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

LIMBA MODERNĂ FRANCEZĂ CLASA A III-A se adresează elevilor aflați în al treilea an de studiu al limbii franceze, propunându-le descoperirea universului francofon într-un mod amuzant.

Léo, Théo, Isabelle, Ahmed, Lin și Hector, personajele manualului, îi însoţesc pe elevii clasei a III-a pe parcursul a 6 unităţi. La acestea se adaugă 4 recapitulări, 2 structuri dedicate sărbătorilor în familie și se încheie cu un Jeu de l’oie recapitulativ și o scurtă piesă de teatru pentru serbarea de sfârșit de an școlar.

Fiecare unitate cuprinde 2 pagini de BD (Benzi desenate) cu activități de înțelegere orală și scrisă a textului, urmate de 6 pagini ce grupează subtemele unității sub forma unor activități interactive care dezvoltă competențele de înțelegere și de exprimare orală și scrisă într-o abordare ludică, deosebit de atractivă pentru elevi.

Manualul propune pe parcursul fiecărei unități o pagină consacrată jocului, o pagină consacrată cântecului, 2 pagini de cultură generală care cuprind realizarea unui Proiect pe tema unității.

Toate materialele corespund celor 4 competenţe din Programa şcolară pentru clasa a III-a dar şi din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar şi exprimarea orală în situaţii de comunicare uzuală.

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilăriei, făcând manualul foarte atractiv și ușor de parcurs.

Varianta digitală a manualului dispune de activităţi multimedia de învăţare de tip static, animat și interactiv, care aduc un plus variantei tipărite, prin imagine, sunet și mişcare.


Comandă online Limba moderna franceza, clasa a III-a la 42,90 lei scrisă de Maria Angela Apicella , Dominique Guillemant , Claudia Alice Grosu , Cecilia Popescu , Ioana Cecilia Popescu, tiparită la editura Centrul de carte straina SITKA în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.