Disponibilitate:  în 11 zile

Preț:  22,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 11 zile.

Disponibilitate:  în 11 zile

Preț:  22,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9786065909250

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Manualul de Limba modernă Engleză pentru clasa a III-a este câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației și a fost aprobat prin OM nr. 4200/07.07.2021.

Conceput pe baza programei școlare în vigoare, manualul respectă modelul de proiectare centrat pe construirea de competențe care să reflecte o adecvare la nivelul A, dezvoltat parţial, conform Portofoliului european.

Manualul propune un studiu integrat al limbii engleze, abordând probleme de vocabular și de gramatică potrivite nivelului de înțelegere al copilului.

Elevii sunt implicați în activități multiple de comunicare, receptare de mesaje orale și scrise simple și de redactare mesaje simple în situații de comunicare uzuală.

Conținuturile propuse sunt în deplin acord cu achizițiile anterioare ale elevilor, temele abordate respectă în totalitate programa școlară în vigoare și sunt de natură a-i motiva și antrena pe elevi în procesul de învățare pentru o cât mai bună și de durată însușire a noțiunilor.


Comandă online Limba moderna engleza. Manual pentru clasa a III-a la 22,00 lei scrisă de Elena Sticlea , Cristina Mircea, tiparită la editura Booklet în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 11 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.