De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(valabil în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 260 pagini

ISBN: 9786063908644

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Drept, Legislatie

Descriere

Această nouă ediție tratează majoritatea aspec­telor importante reglementate de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, revăzute de autor prin filtrul experienței acumulate, cu observarea actelor normative modificatoare adoptate între timp, inclusiv recenta Lege nr. 184/2021: principiile fundamentale, activitățile ce pot fi realizate de avocați, formele și moda­litățile de exercitare a profesiei, situația avocaților străini, nedem­­nitățile, incompatibilitățile, interdicțiile, primirea în pro­fesie, stagiul profe­sional, dobândirea calității de avocat definitiv, tabloul avocaților, exercitarea ilegală a avocaturii, suspendarea și înce­tarea calității de avocat.

În limitele articolelor analizate, ediția a II-a este mult îmbogățită, valorificând adnotările pe care autorul le-a făcut în decursul anilor pe marginea comentariilor inițiale și reunind opiniile sale de actualitate exprimate din anul 2004 până în prezent, o bună parte a lor fiind aduse acum pentru prima dată în lumina tiparului.

Prin abordarea interprofesională, lucrarea poate fi utilă nu doar avocaților, ci și altor practicieni ai dreptului. Totodată, explicațiile vor ajuta la studierea textelor Legii nr. 51/1995 de către cei care se pregătesc în vederea susținerii exame­nelor de primire în avocatură și absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.


Comandă online Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat. Editia a II-a, revazuta si adaugita. Explicatii teoretice si practice (articolele 1 - 27) la 49,00 lei scrisă de Ştefan Naubauer, tiparită la editura Universul Juridic în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.