Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  70,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  70,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 612 pagini

ISBN: 9786064410146

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Biografii / Memorialistica, Politica

Descriere

Puține cărți au succesul internațional repurtat de Lebedele sălbatice. De la prima sa apariție, volumul a fost tradus în peste treizeci de limbi și vândut în peste zece milioane de exemplare. Prin intermediul poveștii a trei generații de femei din propria familie – bunică, mamă, fiică –, Jung Chang dezvăluie întreaga istorie tragică a Chinei secolului XX.

Abundând de dramă, durere și groază, acest extraordinar portret de familie reflectă un secol plin de turbulență din istoria Chinei.

– Publishers Weekly

Cronica familiei lui Jung Chang seamănă cu un roman în care personajele de gen feminin sunt puternice și frumoase, iar cele de gen masculin sunt niște brute. Dar Lebedele sălbatice nu este o fabulație, ci povestea cât se poate de adevărată despre supraviețuirea unei familii chineze într-un secol de dezastru.

– The New Yorker

O lucrare excelentă despre China, văzută prin ochii a trei femei din trei generații diferite.

– Library Journal


Comandă online Lebedele salbatice. Trei fiice ale Chinei (editia a III-a) la 70,00 lei scrisă de Jung Chang , Sanda Pop, tiparită la editura Curtea Veche în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.