De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  79,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  79,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 792 pagini

ISBN: 9786060714644

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Aventura

Descriere

Într-o lume din ce în ce mai grăbită, încercăm să găsim modele în poveștile altor neamuri, uitând istoria oamenilor care ne-au precedat și datorită cărora suntem ce suntem, cu bune, cu rele.

Istoria reține doar unele date, numele unor locuri și pe ale unor conducători. Din păcate, nu reține numele oamenilor care le-au făcut posibile, tumultul, năzuințele, sacrificiile sau bucuriile lor.

De aceea, pentru unii dintre voi, acest volum poate reprezenta un roman de aventuri, pentru pasionații de istorie poate reprezenta reconstituirea unor momente prea ușor uitate, pentru alții ar putea fi doza de romantism necesară în tumultul acestor timpuri, alții vor retrăi povești de iubire uitate într-un colț de suflet, însă pentru toți poate reprezenta povestea celei de-a doua șanse pe care destinul ne-o acordă.

Îndârjire, îndoială, crez, pasiune, luptă, toate, într-o poveste din alte vremuri, dar atât de simplă datorită oamenilor care au făurit-o. O poveste pentru toate vârstele, o poveste despre destin și despre cum se făurește acesta, chiar dacă sorții îți sunt potrivnici.

Pentru mine, aventura scrierii acestor rânduri a cunoscut, timp de șapte ani, momente de renunțare și îndârjire de a da viață pasiunii pentru istorie, dar nu în ultimul rând m-a ajutat să dau sens unei a doua șanse, de a mă reinventa.

Autorul,
Ovidiu Bârsan


Comandă online Kara Golge la 79,00 lei scrisă de Ovidiu Bârsan, tiparită la editura Letras în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.