Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 384 pagini

ISBN: 9786067495560

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Comunicare, Media

Descriere

Prezentul volum își propune să analizeze un domeniu al jurnalismului, cu certitudine, cel mai încărcat de provocări, dar și cel mai periculos. Vorbim despre zonele fierbinți ale globului, acolo unde diferența între viață și moarte se măsoară în fracțiuni de secundă sau în milimetri. Către aceste puncte incandescente se îndreaptă atenția marilor agenții de presă, a televiziunilor, posturilor de radio ori ziarelor de top. Pentru a avea date la prima mână, în acele locuri sunt trimiși corespondenți speciali, profesioniști care își riscă viața, în numele „dreptului la libera informare”.

Desigur, este alegerea lor. Accea de a petrece zile, săptămâni, luni, în condiții dificile, de a nu avea acces la beneficiile civilizației, de a dormi cu teama că locul în care se află ar putea deveni ținta unor insurgenți, care nu vor face deosebire între combatanți și jurnaliști. De a se spăla rar, de a mânca produse preambalate, cu gust bizar, întotdeauna același, indiferent de preparatele alese. De a călca pe o mină antipersonal ori a atinge o banală sârmă, care poate declanșa o explozie de proporții. De a se găsi între două focuri, și nu a ști cum să procedeze.

Jurnaliștii trimiși în zonele de conflict realizează că la război se mai și moare. Că e foarte posibil ca ei sau colegiilor ori vreun cunoscut din branșă să-și piardă viața. În ciuda pericolului iminent, ei merg mai departe.


Comandă online Mediamorfoze VI. Jurnalism in zone de conflict la 55,00 lei scrisă de Catalin Negoita, tiparită la editura Tritonic în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.