DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 304 pagini

ISBN: 9786063806001

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Diverse, Dezvaluiri si documente

Descriere

EXISTĂ UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA ADEVĂRULUI.
ȘI MISTIFICATORII ÎL CÂȘTIGĂ.


Într-o perioadă marcată de fake news-uri și de teorii ale conspirației, cartea de față este un ghid esențial pentru înțelegerea lumii media moderne. Acest volum dezvăluie pas cu pas modul în care guvernele și corporațiile ascund crimele în masă, corupția și dezastrul.

Cei bogați, cei puternici și aleșii dispun de un arsenal de instrumente din ce în ce mai cuprinzător care îi ajută să îm¬piedice scoaterea la lumină a adevărului, urmărind să-l îngroape, să-l deformeze, să-l răstălmăcească pentru a se conforma scopurilor lor. Folosind documente exclusive, fotografii și surse obținute de-a lungul carierei sale de reporter, editor, corespondent de presă, producător de televiziune, realizator de documentare și profesor de jurnalism, Stephen Davis dezvăluie detalii șocante despre modul în care sunt folosite aceste arme de ascundere a adevărului, din SUA până în Rusia și Europa, din Australia în Brazilia, din Arctica în Antarctica.

Rezultatul este o carte provocatoare și incitantă, care vă invită în lumea reportajelor și a investigațiilor, pentru a vă dezvălui adevărul din spatele titlurilor de știri.

Niciodată nu veți mai citi știrile
așa cum ați făcut-o până acum!

Traducator: Vasile Bontaș


Comandă online Intre adevar si mistificare. Calatoria unui reporter de investigatii in lumea stirilor false si a teoriilor conspiratiei la 34,90 lei, scrisă de Stephen Davis, tiparită la editura Niculescu, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.