Disponibilitate:  în stoc

Preț:  159,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 904 pagini

ISBN: 9786063908514

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Drept, Drept procesual civil

Descriere

Procedura civilă este instrumentul prin care se asigură garanția accesului liber și egal pentru toți la justiție, așa cum este el definit în art. 21 alin. (1) din Constituție: „Orice persoană se poate adresa justiției pentru apărarea drepturilor, a libertăților și a intereselor sale legitime”.

Cursul de față, al cărui autori nu au nevoie de nicio prezentare, se adresează în primul rând studenților sau candidaților la concursul de admitere în magistratură, la examenele de admitere sau definitivat în profesia de avocat, notar etc.

Urmărind structura Codului de procedură civilă, cursul este împărțit în nouă părți: instituțiile generale ale dreptului procesual civil, judecata în primă instanță, căile legale de atac, instituții procesuale destinate a asigura o jurisprudență unitară, contestația privind tergiversarea procesului, procedura necontencioasă judiciară, arbitrajul privat, procedurile speciale respectiv executarea silită.


Comandă online Drept procesual civil : curs universitar la 159,00 lei scrisă de Ioan Les , Gheorghe Durac , Daniel Ghita , ..., tiparită la editura Universul Juridic în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.