Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  62,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 368 pagini

ISBN: 9786069770634

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala, Parenting

Descriere

Cum să fii un părinte eficient pentru copilul dificil reprezintă o sursă minunată de informare pentru părinții care se străduiesc să înțeleagă problemele de natură emoțională și comportamentală ale copiilor lor. Fiecare capitol explică înainte de toate unele aspecte comune, iar apoi oferă strategii utile pentru depășirea dificultăților cu care se confruntă copiii.
Lucy Jane Miller, PhD
Fondatoare și director executiv al Fundației SPD

Cartea de față oferă metode prin care pot fi îmbunătățite abilitățile parentale, adresându-se părinților care au nevoie de sfaturi practice din partea experților. Fără a apela în mod excesiv la termeni de specialitate și la generalizări, cartea oferă strategii și tehnici specifice în cazul copiilor impulsivi., deosebit de reactivi și al celor care nu reușesc să se calmeze. Autorii prezintă diferite abordări terapeutice într-o manieră clară și accesibilă, împărtășindu-le cititorilor „marile secrete” din domeniul sănătății mintale și al terapiei ocupaționale. Cartea pune în lumină concepte fundamentale, precum și activități de zi cu zi care sprijină copiii în încercarea lor de a controla problemele pe care le întâmpină, ea fiind în același timp o sursă inestimabilă de inspirație pentru orice părinte care se confruntă cu greutățile impuse de educarea unui copil dificil.


Comandă online Cum sa fii un parinte eficient pentru copilul dificil. Manual pentru dezvoltarea abilitatilor parentale la 62,00 lei scrisă de Anne Kendall , Georgia DeGangi , Mihaela Marian Mihailas , Georgia A. DeGangi , Anca Porumb, tiparită la editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania ASCR în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.