Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  32,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786060561781

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti cu activitati, Carti pentru copii, Carte nefolosită

Descriere

Valentin urmează să zboare pentru prima dată cu avionul. Dar, înainte de îmbarcare, descoperă că îi lipsește rucsacul! Unde să-l caute mai întâi? Mai ales că în aeroport încep să se petreacă lucruri ciudate...

Această colecție este potrivită pentru copiii care au dificultăți de citire sau, uneori, de înțelegere. Concepută de învățători și de logopezi specializați în ameliorarea dificultăților de învățare, această carte este un suport valoros când aceste probleme sunt mai accentuate (tulburări precum dislexia sau disfazia). Poveștile sunt adaptate intereselor copiilor de această vârstă, nu doar capacității lor de lectură. De asemenea, stimulează încrederea în sine, demonstrând că oricine poate face orice. Personajele sunt puține, iar vocabularul, care se află la începutul fiecărui capitol, are rol de mic dicționar. Cărțile conțin activități de lectură și o riglă specială, pentru a ușura citirea.


Comandă online Ciudata aventura de la aeroport. Citesc usor! Nivelul 2 la 32,50 lei scrisă de învăţători de specialitate: Évelyne Barge , Marco Overzee , logopezi: Dominique Balichard , Mathilde Perrioux , Evelyne Barge, tiparită la editura Gama în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.