Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 230 pagini

ISBN: 9786061718221

Categorii: Carte nefolosită, Medicina / Sanatate, Medicina alternativa

Descriere

Aromaterapia va deveni una dintre cele mai importante terapii naturale ale secolului XXI întrucât ea și-a dovedit virtuțile tămăduitoare de-a lungul a câtorva milenii și astăzi, mai mult ca oricând, uleiurile esențiale (aromate) ne pot aduce un plus de încredere în forțele proprii și ne pot îmbunătăți starea generală de spirit.

Cromoterapia folosește efectul terapeutic al culorilor, care ajută organismul uman să se reechilibreze într-o manieră cât se poate de blândă, mai ales în condițiile în care acesta este supus stresului și tensiunilor continue ale vieții moderne.

Meloterapia

„Muzica este o lege morală; Ea dă universului suflet, gândului aripi, imaginației avânt, melancoliei farmec, tuturor veselie și viață. Ea înalță pe om spre tot ce este bun și frumos.” (Platon)


Comandă online Aromaterapia, magia parfumului, cromoterapia si meloterapia. Terapii alternative scrisă de Violeta Biro, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aromaterapia, magia parfumului, cromoterapia si meloterapia. Terapii alternative nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.