Disponibilitate:  în stoc

Preț:  58,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 420 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786060483663

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Pedagogie / Metodica / Management scolar, Carți nou apărute

Descriere

Lucrarea e-DIDACTICA. PROCESUL DE INSTRUIRE ÎN MEDIUL ONLINE face parte din colecția Sinteze de pedagogie.

În paginile acestui volum sunt prezentate principalele repere conceptuale ale e-Learning, specificul strategiilor didactice posibil de utilizat în mediul on-line și principalele instrumente digitale disponibile. Prin topica abordată, autorii au urmărit să le ofere profesorilor repere teoretice și praxiologice relevante, ca suport pentru dezvoltarea competențelor digitale și îmbunătățirea practicilor educaționale în mediul on-line.

Criza provocată de pandemia Coronavirus a plasat procesul didactic în spațiul on-line, dar utilizarea acestor tehnologii nu a început și nu se va sfârși odată cu această criză. Nevoia de a îmbunătăți educația digitală este presantă din motive ce țin de existența noastră în societatea informațională.

Asistăm la dezvoltarea serviciilor educaţionale şi la formarea unor comunităţi virtuale de învăţare, ceea ce necesită regândirea abordărilor didactice. Pentru ca educaţia să corespundă exigenţelor actuale de formare a tinerei generaţii, sunt necesare îndeosebi: extinderea acestor servicii, instruirea profesorilor pentru a fi capabili să utilizeze resursele informaţionale, proiectarea de activităţi şi de experienţe de învăţare eficiente în mediul on-line.

Datorită utilizării în continuă creştere a noilor tehnologii în procesul de instruire, începutul secolului XXI a fost marcat de încercări de revizuire a problematicii didacticii, considerându-se că reconceptualizarea didacticii tradiţionale este importantă în lumina regândirii rolului ei în era digitală. Noua didactică a e-Learning a primit denumirea de e-Didactica, o didactică a integrării TIC în educaţie. 


Comandă online e-Didactica. Procesul de instruire in mediul online la 58,00 lei scrisă de Ion Albulescu , Horatiu Catalano, tiparită la editura Didactica Publishing House în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.