Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  11,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 48 pagini

ISBN: 9786067681697

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

A venit vacanţa! Cei mici vor avea timp să se bucure de soare, de plimbări cu bicicleta, de jocuri pe calculator, de excursii la mare sau la munte...
În călătoriile lor, nu vor uita însă de acest SUPERcaiet, care îi va purta în lumea literelor şi a cifrelor, aducându-le aminte ce au învăţat în timpul anului şcolar.
Pe lângă lecturi, exerciţii şi probleme, propunem activităţi distractive, destinaţii turistice, glume, jocuri şi o mulţime de curiozităţi interesante.
Astfel, când vor începe clasa a V-a, în toamnă, cei mici vor fi mai bine pregătiţi, iar părinţii vor fi, cu siguranţă, mulţumiţi de evoluţia lor.


Comandă online Supercaietul meu de vacanta pentru clasa a IV-a. Limba romana. Matematica la 11,00 lei scrisă de Cristina Martin , Amalia Epure , Elena Farcas , Dana Oprea, tiparită la editura Elicart în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Supercaietul meu de vacanta pentru clasa a IV-a. Limba romana. Matematica nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.