Disponibilitate:  în stoc

Preț:  99,80 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

ISBN: 97860658755272

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala, Cărti de dragoste / romantice

Descriere

Romanele-pereche semnate de Cecelia Ahern

Noua ediție a bestsellerului internațional P.S. Te iubesc și Post-Scriptum, continuarea poveștii, se întâlnesc într-un pachet-surpriză pentru iubitorii de literatură romantică.

P.S. Te iubesc este romanul de debut al Ceceliei Ahern, scris pe când avea numai 21 de ani. A fost tradus în 47 de țări și s-a bucurat de recenzii deosebit de elogioase. Emoționantă și magică deopotrivă, această poveste de dragoste semnată de Cecelia Ahern a prins viață pe platourile hollywoodiene. În 2007, a fost ecranizată de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank și Gerard Butler în rolurile principale. P.S. Te iubesc continuă cu o poveste intensă ca un zbor printre stele, publicată la 15 ani de la apariția acesteia.

Ambele romane urmăresc povestea lui Holly, care rămâne singură și devastată după moartea soțului ei. Gerry îi pregătise din timp soției sale 10 scrisori, câte una pentru fiecare dintre lunile de după dispariția lui. Mesajele lui se încheie cu „P.S. Te iubesc”.

Post-Scriptum, continuarea romanului de debut al Ceceliei Ahern, o surprinde pe Holly la șapte ani de la moartea lui Gerry. Cu șase ani în urmă, a citit ultima dintre scrisorile pe care i le-a lăsat soțul ei. Datorită acestor mesaje extraordinare, Holly a deprins curajul și puterea de a face față pierderii lui. Dar ecourile trecutului se fac simțite în prezent mai pregnant ca niciodată. Holly se teme că suferința și dorul o vor copleși din nou, atunci când este contactată de membrii Clubului P.S. Te iubesc.

„Ador personalitatea fresh a lui Holly și plonjeurile ei într-o nouă viață după pierderea soțului. Este fără îndoială curajoasă – stările ei m-au purtat de-a lungul paginilor înălțându-mă permanent.” – Roberta Rubin, The Book Stall


Comandă online Pachet P.S. TE IUBESC și POST-SCRIPTUM la 99,80 lei scrisă de CECELIA AHERN isbn 97860658755272 nefolosita (noua). Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.