Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 182 pagini

ISBN: 9786069348550

Categorii: Carte nefolosită, Medicina / Sanatate

Descriere

Mâncăruri delicioase și foarte sănătoase


Giuliana Lomazzi ne călăuzeşte prin bucătăriile vegetariene din lumea întreagă, din Chile și Mexic până în Indonezia și Thailanda.


Până în urma cu 20 de ani, ideea de a se hrăni cu legume li se părea multora o extravaganță periculoasă. Astăzi, tot mai mulți oameni preferă să scoată carnea și peștele din alimentaţie sau  măcar să limiteze consumul lor. De altfel, s-a demonstrat deja importanţa unei diete vegetariene echilibrate în prevenirea multor boli, începând cu cele cardiovasculare și cu tumorile.

 

Mulți nu știu însă că bucătăria „verde” este foarte gustoasă și variată. Prepararea unor mâncăruri vegetariene gustoase nu este deloc complicată, este suficientă puțină fantezie. Vom descoperi gusturi rafinate și condimente din cele mai inedite bucătării din Africa și Asia, dar și marile rețete clasice ale gastronomiei italiene sau franceze.

 

Cartea cuprinde:

- Principiile orientative ale dietei vegetariene

- O călătorie inițiatică prin bucătăriile vegetariene ale lumii

- Retete din Italia, Europa, Africa, Asia, America


Comandă online Rețete vegetariene din toată lumea scrisă de Giuliana Lomazzi Radu Gadei, tiparită la editura Sian Books. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Rețete vegetariene din toată lumea nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.