Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 303 pagini

ISBN: 9786068657004

Categorii: Carte nefolosită, Medicina / Sanatate

Descriere

Cum să creștem copii sănătoși


Părinții vor descoperi care este alimentația ideală pentru copiii lor și vor învăța să le pregătească mâncăruri delicioase și sănătoase. 


Elena Pridie pornește de la două idei esențiale pentru orice părinte: 

1. Copiii sunt comoara noastră.  

2. Oferindu-le copiilor noștri o alimentație sănătoasă, încă de la naștere, le garantăm cel mai bun start în viață.

Cerealele, legumele, fructele, leguminoasele, nucile și semințele constituie alimente excelente pentru copii. Bogate în glucide complexe, proteine, fibre, vitamine și substanțe minerale, ele constituie temelia pentru obiceiuri alimentare care le vor influența benefic sănătatea pe tot parcursul vieții. 

Care este impactul pozitiv al unei diete sănătoase? Copiii noștri vor fi feriți în viitor de multe dintre bolile care ne afectează pe noi astăzi, vor avea o greutate corporală ideală și se vor bucura de realizări în toate domeniile vieții.

 

Cartea cuprinde:

- O prefață semnată de Dr. Magdalena Ionescu, medic specialist pediatrie și neonatologie 

- 4 capitole dedicate impactului alimentației asupra sănătății și cunoștințelor de nutriție esențiale pentru părinți și copii

- Un capitol dedicat alimentației copilului pe grupe de vârstă, de la naștere până la adolescență și tinerețe, cu sfaturi și idei de meniuri

- Un capitol special despre creșterea și îngrijirea sugarului și a copilului mic 

- Cel mai amplu capitol, cel dedicat rețetelor propriu-zise - mâncăruri din cereale, fructe, nuci, legume și leguminoase, precum supele, pateurile, pastele, chifteluțele, tocănițele, cât mai creative și pline de culoare. Nu  lipsesc nici deserturile și băuturile. 

„De real ajutor este ultima parte a cărții, care cuprinde o sumedenie de rețete vegetariene - rețete care pot fi utilizate și de cei care mănâncă produse de origine animală ca alternativă sau ca o completare (garnituri, mese doar vegetariene etc.)”- PrWave 

 


Comandă online Alimentația și sănătatea copilului la 29,90 lei scrisă de Elena Pridie, tiparită la editura Sian Books în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Alimentația și sănătatea copilului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.