Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  24,90 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  24,90 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Traducator(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786068657219

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosita, Medicina / Sanatate

Descriere

Sfaturi practice de pe vremea bunicii (pentru gătit și nu numai)

Parcurgând această carte, veți simți că aveți alături o adevărată prietenă și un izvor nesecat de soluții ingenioase. De ce s-au inventat bunicile sfătoase dacă nu pentru a ne transmite trucurile lor pline de înțelepciune?!

Odată ce ai intrat în bucătărie, devine inevitabilă întâlnirea cu felurite provocări care te pot lăsa fără replică: supa este ori prea grasă, ori prea sărată, carnea a ieșit prea tare, salata e veștedă, spaghetele se lipesc, nobilul sufleu s-a lăsat, aroma de varză a cotropit toată casa, mâinile îți miros a usturoi, și, ca tabloul să fie complet… musafirii bat deja la ușă. Iar acesta este momentul în care îți aduci aminte că rezervele de cafea și de alcool sunt pe terminate. Noroc că ai acum la îndemână neprețuitele sfaturi de pe vremea bunicii, care te scot din orice încurcătură!

Cartea cuprinde două secțiuni mari: „Sugestii pentru bucătărie” și „Păstrarea proviziilor”, ambele doldora de tertipuri și trucuri frumos ordonate alfabetic, ceea ce o face extrem de ușor de utilizat. Toate sfaturile au fost selectate, verificate și formulate cu mare atenție.

Încă de la început, primești o listă cu lucrurile care nu trebuie să îți lipsească niciodată din bucătărie. Cu acest set de „prim ajutor“ și cu un strop de fantezie se pot remedia multe situații neprevăzute din bucătărie. Vei învăța cum să rezolvi orice urgențe culinare, cum să revigorezi ingredientele și să transformi preparatele în adevărate delicii, cum să depozitezi proviziile corespunzător, dar și cum să previi surprizele neplăcute care ar putea apărea în viitor.

În plus, volumul se remarcă printr-o formulă grafică plină de farmec, cu accente retro. Poftă bună de inspirație!