Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  443,60 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  443,60 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Editura:

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 92201111609

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosita, Medicina / Sanatate

Descriere

Provocările de gen feminin

Pachetul cuprinde 14 cărți tonice, profunde sau pline de umor, care te vor ghida în universul feminin, oferindu-ți o perspectivă fresh asupra iubirii, imaginii corporale, nutriției și încrederii de sine.

Îți dorești să descoperi rețeta unei relații de succes și să înțelegi cum poți menține fericirea în cuplu pe termen lung? Ești pe punctul de a afla cum să îl recunoști pe Făt-Frumos și care sunt acele lucruri care depind de tine în procesul seducției, dar și în viața în doi. În același timp, vei învăța cum să fugi mâncând pământul din calea broscoilor, fie ei căsătoriți, flușturatici, egoiști, aroganți sau pur și simplu nebuni de legat. Te poți desprinde din mrejele deziluziei, deschizând ochii în fața defectelor evidente și încetând să mai idealizezi acele tipologii de bărbați care nu ar trebui să se regăsească pe lista opțiunilor tale.

Ți-ar plăcea să poți slăbi sau să te menții la greutatea ideală fără să simți că te supui unui adevărat supliciu? Pregătește-te pentru o călătorie antrenantă printre informații-cheie, strategii de slăbit și menținere care funcționează cu adevărat, exerciții și teme practice. Ți se vor dezvălui o multitudine de trucuri și secrete din lumea nutriționiștilor, pe care le vei întâmpina ca pe adevărate revelații. Nu numai că vei face pace cu cântarul, ci te vei elibera definitiv de foame și de frustrare. În plus, vei descoperi cum să îți satisfaci toate poftele, într-un mod inteligent și sănătos. Să nu neglijăm nici faptul că 95% dintre diete eșuează din cauza mâncatului pe fond emoțional sau din cauza altor tipare problematice de comportament alimentar. Dar există soluții și la acest capitol! Dacă îți aliniezi corespunzător planurile mental-emoțional-spiritual, echilibrul se va reflecta și în planul fizic.

Visezi la o viață liniștită și împlinită, în care să poți ține grijile la distanță și să ai mai multă siguranță de sine? Femeile sunt de două ori mai predispuse să sufere de o tulburare de anxietate, în comparație cu bărbații. De asemenea, cercetările evidențiază faptul că femeile se îngrijorează și se gândesc cu intensitate la anumite lucruri într-o măsură mult mai mare decât bărbații. Dar putem învăța să ne conștientizăm grijile cele mai profunde și să le depășim. Indiferent de vârstă, de situația familială, de carieră sau de valoarea genții pe care o purtăm, avem dreptul la fericire. Fericirea înseamnă în primul rând acceptare deplină de sine, fără să conteze dacă ești singură sau căsătorită, într-o relație sau divorțată, ori dacă ai sau nu copii. Poți face ceea ce îți dorești cu adevărat. Iar cărțile din acest pachet te vor învăța cum îți poți optimiza viziunea despre viață și cum îți poți urmări obiectivele personale.

Lista cărților din pachet:

 1. 101 rețete. Cum să îl găsești pe Făt-Frumos (fără să mai săruți vreun broscoi), de Federica Bosco
 2. 101 rețete. Cum să uiți de fostul (și să mergi mai departe), de Federica Bosco
 3. Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, de Dr. Laura Ene
 4. Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul – o provocare fizică sau mentală?, de Dr. Laura Ene
 5. Consilier de imagine corporală, de Thomas F Cash
 6. Femeia modernă vs. grijile excesive, de Holly Hazlett-Stevens
 7. Foamea ucigașă, de Gianna Schelotto
 8. Iubesc să fiu femeie. Ghidul femeii de nota 10, de Hedi Hoka
 9. Iubim o viață întreagă? – Ce ține cuplurile împreună, de Eva Wunderer și Klaus A.Schneewind
 10. Puterea capitalului erotic, de Catherine Hakim
 11. Simplify Your Love. Cum trăim mai fericiți împreună, de Marion și Werner Tiki Küstenmacher
 12. Sindromul Tarzan, de Psacale Piquet
 13. Spre binele tău. Mici crime în numele iubirii, de Gianna Schelotto
 14. Un bărbat, numai să fie, de Gianna Schelotto