Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  349,80 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  349,80 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Editura:

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 22901111609

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosita, Medicina / Sanatate

Descriere

Excelența în domeniul medical

Pachetul reunește două volume de referință sub emblema Merck: cea de-a XVIII-a ediție a Manualului Merck și Merck. 88 de simptome frecvente.

Manualul Merck este cel mai utilizat manual de medicină din întreaga lume. Cele 3000 de pagini cuprind informații fundamentale completate de cele mai recente descoperiri medicale, compatibile cu medicina noului mileniu. Se adresează medicilor rezidenți, medicilor de familie, specialiștilor (medicină internă, cardiologie, gastro-enterologie, hematologie, oftalmologie, ginecologie etc.), farmaciștilor, stomatologilor, asistentelor medicale, studenților facultăților de medicină, dar și pacienților cărora nu le sunt indiferente rezultatele celor mai recente cercetări medicale.

88 de simptome frecvente este un ghid practic şi concis, care permite specialiştilor din sănătate să evalueze cu acurateţe un pacient, pentru a-i aplica tratamentul necesar. Suficient de mic pentru a încăpea în buzunarul halatului, ghidul este organizat alfabetic, astfel încât cititorul să găsească uşor informaţia dorită. Descrierea clară şi completă a acestor simptome este ideală atât pentru studenţi şi asistente medicale, cât şi pentru medicii care doresc să-şi reîmprospăteze anumite cunoştinţe.

Cititorii recomandă:
„Merck a realizat ceea ce credeam că este imposibil, să producă o explicație clară, ușor de citit, a funcțiilor și bolilor organismului uman. Este o contribuție remarcabilă.”