Disponibilitate:  în stoc

Preț:  4,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786068578767

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti de colorat, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Cartea de colorat care te însoțește peste tot

Cărticica de buzunar este ideală pentru mânuțele copiilor și numai bună de strecurat în geantă când plecăm la plimbare. Indiferent unde se deschide, din cărticică apar cele mai drăgălașe pisicuțe, toate dornice să prindă culoare. Copiii vor fi încântați să descopere pisicuțe cochete, care poartă fundițe în păr și coliere la gât, pisicuțe care se joacă vesele cu ghemul, praștia și chiar cu șoriceii, pisicuțe pofticioase sau pisicuțe somnoroase. Unele ilustrații sunt însoțite de modele colorate integral, altele cuprind o sugestie de culoare, iar restul depind în totalitate de imaginația copiilor care le pot da viață după pofta inimii. 

Coloratul, o activitate aparent simplă, joacă un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Colorând, cei mici descoperă lumea din jurul lor într-un mod distractiv, dezvoltându-și în același timp îndemânarea, puterea de concentrare și creativitatea.

 


Comandă online Carticica de buzunar. Coloram pisicute la 4,90 lei scrisă de Roxana Geant , Roxana Geanta, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.