Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  17,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  17,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 24 pagini

ISBN: 9786067960273

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti de colorat, Carti cu activitati, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Micuții cu idei mărețe transformă poveștile clasice în aventuri moderne

Nu numai prințul este fermecat, ci, datorită lui PIXI, toată această carte este presărată cu praf magic.

Toți copiii sunt curioși să descopere cum decurge viața de zi cu zi a unei fiice de rege. De aceea, vă încurajăm să le dăruiți și să le citiți această carte. Nu numai că vor urma pas cu pas etapele transformării prințesei până la întâlnirea cu prințul fermecat, ci vor putea participa activ la fiecare scenă. Pe fiecare pagină răsare câte o provocare la desen sau la colorat, determinându-i pe copii să își pună imaginația și creativitatea la încercare. Un superdetaliu: cartea cuprinde 20 de abțibilduri distractive, pe care cei mici le pot lipi unde doresc.

Seria PIXI CREATIV păstrează farmecul îndrăgitelor colecții PIXI, PIXI ȘTIE-TOT și MAXI PIXI, prezentându-le copiilor atât universul în care trăim, cât și tărâmul poveștilor, prin intermediul activităților care le vor stimula imaginația și creativitatea. Astfel, micuții de 3-6 ani sunt invitați să deseneze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregătit să găsească câte o soluție (sau mai multe) la întrebările și curiozitățile copiilor.


Comandă online PIXI CREATIV. Prințul fermecat la 17,90 lei, Cora Radulian, tiparită la editura Galaxia Copiilor, in anul 2018 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.