Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  209,40 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

ISBN: 97860678306681

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Aventura / Mister, Fantasy, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Misterul cifrei 3: seria a treia, trei urmași ai lui Stea de Foc, trei destine incredibile

Pachetul este format din cele șase romane fantastice din seria Puterea celor trei. Vremurile întunecate descrise în seria anterioară trec acum în umbra provocărilor nou ivite în viața pisicilor sălbatice.

Când încep să lucreze la o nouă serie, autoarele – reunite sub pseudonimul Erin Hunter – își propun în primul rând să recreeze atmosfera specială a seriilor precedente. Astfel, cititorii au senzația că se întorc pe un tărâm familiar. Treptat, se strecoară în cadru personaje noi, iar cele deja știute își dezvăluie nebănuite trăsături de caracter. Scenele create reușesc să redefinească noțiunea de lectură captivantă. Așadar, odată ajunși pe acest tărâm aparent cunoscut, cititorii trăiesc experiența fanteziei complete: de fapt, nimic nu este așa cum te-ai aștepta.   

Seria Puterea celor trei se desfășoară sub semnul profeției „Vor fi trei, neam din neamul tău, care țin în labe puterea stelelor”.  Inițial, semnificația ei pare ușor de deslușit. Dar ultima carte le întărește cititorilor senzația că povestea pisicilor din clanuri se reinventează permanent. Nebănuite sunt resursele autoarelor atunci când vine vorba de suspans și răsturnări de situație.

Labă de Leu, Labă de Laur și Labă de Gaiță, nepoții lui Stea de Foc, sunt figurile centrale ale acestei noi aventuri. După o copilărie deloc lipsită de peripeții, perioada lor de ucenicie scoate la iveală secrete întunecate și caracteristici nemaiîntâlnite. Labă de Leu are o energie și o forță ieșite din comun, care îl ajută să devină un războinic priceput. Labă de Laur se dedică înțelegerii și apărării codului războinicilor. Labă de Gaiță deține o putere misterioasă care îi permite să dezvolte o legătură specială cu strămoșii din Clanul Stelelor. Pășind pe urmele lăbuțelor celor trei, fanii seriei vor descoperi o lume cu totul și cu totul fascinantă.

Pachetul reunește următoarele cărți:

Cartea a XIII-a: Viziunea
Cartea a XIV-a: Râul Întunecat
Cartea a XV-a: Exilul
Cartea a XVI-a: Eclipsa
Cartea a XVII-a: Umbre Adânci
Cartea a XVIII-a: Răsărit


Comandă online Pachet Pisicile Războinice - Seria III. Cărțile XIII-XVIII la 209,40 lei scrisă de Erin Hunter, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.