Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  99,70 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  99,70 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Editura:

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 9786367830811

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Aventura / Mister, Fantasy, Carte nefolosita, Carti pentru copii

Descriere

Aventuri fantastice din misterioasa lume a vulpilor

Fanii Pisicilor Războinice, Supraviețuitorilor și Exploratorilor sunt invitați să dezlege secretele FOXCRAFT-ului. Așa se numește arta străveche prin care vulpile își pot schimba înfățișarea. Pachetul cuprinde toate cele 3 volume din această nouă serie de romane Fantasy semnată de Inbali Iserles, una dintre talentatele scriitoare din spatele pseudonimului Erin Hunter.

Acțiunea se petrece pe un tărâm straniu. Cititorii vor traversa Râul Furios și vor păși pe urmele personajelor pe meleaguri întunecate, prin păduri adânci, mlaștini și tancuri de gheață. Vor ajunge în Ținuturile Sălbatice, cu văile și dealurile lor care se ridică abrupt spre cer. Vor asculta muzica naturii, o întrepătrundere între ciripitul păsărilor, răgetele fiarelor, zumzetul roiurilor de insecte și șuieratul vântului. Se vor plimba prin Pădurea Bătrânilor și vor străbate tundra din Ținuturile Înzăpezite, un teritoriu ostil dominat de lupii arctici. Pe parcursul acestei călătorii, vor învăța lucruri prețioase despre curaj, perseverență, iubire, prietenie, încredere și devotament.

Personajul principal este Isla, o vulpe tânără și isteață, căreia destinul i-a rezervat o mulțime de provocări. Într-o zi, când s-a întors acasă, și-a găsit bârlogul cuprins de flăcări, iar familia – nicăieri. Pentru că niște vulpi necunoscute îi dau târcoale, Isla este nevoită să fugă. Se obișnuiește să meargă numai pe furiș, folosind tehnica subțierii, pe sub copaci, în zorii zilei, evitând orice ființă al cărei miros îl simte în drumul ei. Pentru a supraviețui, trebuie să deprindă meșteșugul vulpesc, învățând cum să își schimbe înfățișarea. Scopul ei este acela de a-l pe găsi pe Pirie, fratele ei, care a dispărut după ce familia lor a fost ucisă de haita Magului.

În ciuda firii ei prevăzătoare, Isla își face totuși un nou prieten, pe Haiki, simpaticul vulpoi cenușiu de care o leagă același istoric tragic – ambii și-au pierdut familiile. În călătoria lor, vor ajunge și pe teritoriul altei haite de vulpi. În cele din urmă, își vor găsi printre ele doi noi tovarăși de drum, Tao și Simmi. Lucrurile vor lua o nouă întorsătură atunci când Isla se va întâlni cu o figură familiară din trecutul ei.

Pe lângă sarcina de a-și găsi fratele, Islei îi revine și misiunea de a-l înfrunta pe Mag. El este nimeni altul decât un vulpoi puternic și nemilos, șeful Vulpilor Malefice. Se anunță nu numai sfârșitul vulpilor, ci al întregii lumii. Va reuși Isla să schimbe deznodământul?

Pachetul conține următoarele titluri:

Foxcraft. Cartea I: Vulpile malefice
Foxcraft. Cartea II: Bătrânii
Foxcraft. Cartea III: Magul