Disponibilitate:  în stoc

Preț:  14,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786068578729

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Povesti ilustrate, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

O călătorie în versuri pe aripile imaginației

Aventura „Haihui prin lume” continuă, stimulându-le celor mici dorința de a călători și de a afla lucruri noi. Această carte distractivă se adresează preșcolarilor și elevilor din ciclul primar.


Copiii au ocazia să se întâlnească din nou cu Liviu, un băiețel curios și jucăuș căruia îi plac poveștile citite de bunici. Într-o zi, Liviu a adormit cu gândul la toate locurile minunate despre care aflase de la bunica lui. Visele l-au purtat atunci în cele mai fascinante colțuri ale lumii, din Franța până în Anglia, Grecia, Turcia, Spania și Italia. Volumul al doilea reia povestea de a doua zi. Liviu este acum nerăbdător să doarmă la prânz, ca să își poată continua călătoria din vis. Așa ajunge să viziteze Statuia Libertății și faimoșii zgârie-nori din America, tărâmurile înghețate de la Polul Nord, Egiptul, Rusia, China, Japonia, Australia.

Bucură-te acum și de prima parte a călătoriei!


HAIHUI PRIN LUME. VOLUMUL 1


Comandă online Haihui prin lume. (Vol. II) la 14,90 lei scrisă de Anca Semacovschi, tiparită la editura Galaxia Copiilor cu un număr de 32 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.