Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786068434292

Categorii: Povesti ilustrate, Povesti, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Poveste clasică

Muzicanții din Bremen este o poveste despre prietenie semnată de Frații Grimm, transpusă în nenumărate piese de teatru și spectacole pentru copii. Poate fi o amintire de neuitat pentru copiii care o descoperă singuri, în timp ce învață să citească.

Un măgar, un câine, o pisică și un cocoș au ajuns la anii bătrâneții. Acum nu se mai pot lăuda că sunt de mare folos în gospodărie. Pentru că au devenit neputincioși, stăpânii lor i-au alungat de acasă. Cei patru se întâlnesc în drumul lor spre o soartă mai bună și se împrietenesc la cataramă. Împreună se gândesc și la cea mai bună modalitate de a supraviețui: să își întemeieze o formație. Urmează ca fiecare să îşi etaleze calitățile de muzicant. Legătura puternică de prietenie îi ajută să depășească orice obstacol și să îşi găsească o locuință în care să trăiască liniștiți cu toții.

„Muzicanții din Bremen” face parte din colecția Biblioteca din ghiozdan, care reunește cele mai îndrăgite povești din programa școlară sau de pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar. Cărțile sunt scrise cu caractere mari și presărate cu ilustrații minunate.

•poveste aflată pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar
•poveste pe baza căreia s-au întocmit fișe de lucru pentru clasă
•o poveste transpusă în spectacole pentru copii şi în piese de teatru


Comandă online Muzicanţii din Bremen scrisă de Fratii Grimm, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Muzicanţii din Bremen nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.