Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  58,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  58,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

ISBN: 5948495003357

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosita, Fantasy

Descriere

Didactica Publishing House vă invită să navigați spre aventură cu Insula comorii, această ediție palpitantă ilustrată a iubitului roman al piraților, comorilor îngropate și pericolului al lui Robert Louis Stevenson!

Insula comorii este un roman care îi poate face pe cei mici să iubească aventura și lectura și bineînțeles să își alimenteze imaginația cu personaje și locuri inedite.

Harta unei comori ascunse, o insulă îndepărtată și misterioasă, o călătorie periculoasă și mai presus de toate: pirații! Nu lipsește nimic pentru a transforma această capodoperă a lui Robert Louis Stevenson într-o aventură perfectă!

Vino împreună cu Jim în timp ce caută insula pustie unde bătrânul căpitan Flint și-a îngropat comoara și ajută la lupta cu o bandă de pirați condusă de legendarul Long John Silver.

Plină de entuziasm pe fiecare pagină, cartea îi duce pe tinerii cititori într-o aventură în larg, pe care nu o vor uita niciodată. Formatul acestei ediții îi va face pe copii să se simtă de parcă ar citi de fapt jurnalul lui Jim, în timp ce ilustrațiile mari și colorate ale Francescăi Rossi dau viață lumii piraților.