Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Carti Practice

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9789734732296

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită

Descriere

BESTSELLER NEW YORK TIMES!

De cele mai multe ori pacienții care suferă de tiroidită nu sunt diagnosticați corect. Medicina ignoră complet rolul jucat de stilul de viață în apariția bolilor autoimune. Și totuși, ciclul vicios în care sunt prinși pacienții poate fi rupt. Soluțiile sunt simple: cercetând cu atenție cauzele, putem alcătui liste AȘA DA/AȘA NU după care să ne ghidăm stilul de viață și să avem o stare generală de sănătate mult mai bună.

Dr. farm. Izabella Wentz este cercetătoare în domeniul farmaciei clinice și consultantă internațională pentru problematica tiroiditei Hashimoto. Participă anual la nenumărate conferințe cu publicul larg sau cu specialiști din domeniul sănătății, încercând să impună o nouă perspectivă asupra acestei boli.

Dr. Marta Nowosadzka este mama autoarei și totodată prin­cipala ei sursă de inspirație pentru împlinirea visului de a găsi soluția pentru vindecarea milioanelor de persoane care suferă de această maladie.


Comandă online Tiroidita Hashimoto. Cum să schimbăm stilul de viaţă ca să depistăm şi să tratăm cauzele la 45,00 lei scrisă de NOWOSADZKA Marta , WENTZ Izabella, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția Carti Practice. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.