Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Carti Practice

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 440 pagini

ISBN: 9789734732722

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită

Descriere

Ești tot timpul obosit? Te simți bătrân, deprimat și nu poți să slăbești? Te copleșesc schimbările de dispoziție şi confuzia mentală? Te lupți cu problemele digestive, insomnia, anxietatea sau căderea părului? Este impresionant cât de multe simptome – mai mari sau mai mici – au legătură cu tiroida. De fapt, aproape întregul organism depinde de buna funcționare a tiroidei. Dacă tiroida nu funcționează cum trebuie, nici noi nu funcționăm cum trebuie. Îngrijirea tiroidei este una dintre modalitățile cele mai importante de a ne conecta cu propriul corp și unul dintre demersurile cele mai bune de a avea o stare optimă de sănătate.

Dr. Amy Myers, autoarea bestsellerului Soluții contra autoimunității, ne spune tot ce trebuie să știm despre tiroidă: cum funcționează, de ce ne poate face viața un calvar și cum putem identifica și combate simptomele pentru a ne recăpăta sănătatea. Regăsim aici toate lucrurile esențiale pentru asta, cum ar fi:


Comandă online Sănătatea tiroidei. Cum să-ți recapeți pofta de viață fără stări de oboseală, confuzie, greutate la 45,00 lei scrisă de MYERS Amy, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția Carti Practice. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.