Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  16,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA PENTRU PARINTI

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 80 pagini

ISBN: 9789734726622

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită, Parenting

Descriere

Aveți în față un caiet plin de pete de culoare, proiectat de psihologa și pedagoga Anna Bîkova – cunoscuta autoare a bestsellerului internațional Copilul independent sau cum să fii o mamă „leneșă” – pentru copiii care au între 5 și 8 ani.

Încă din copilărie s-a îndrăgostit de un joc: făcea o pată pe o foaie de hârtie, apoi o întorcea în toate direcțiile, căutând să vadă cu ce seamănă. În cele din urmă desena în jurul petei, obținând un tablou în toată regula. Cel mai bun teren de exercițiu este caietul de față și rezultatele sunt inestimabile: dispare teama de a greși, iar copilul își dezvoltă capacitatea emoțională și abilitățile creatoare într-un mod cât se poate de plăcut. Nu există obligația de a urma indicațiile, dar e obligatoriu ca exercițiile să fie făcute cu bucurie și cu suflet.

Succes!


Comandă online Pete de culoare. Caiet de dezvoltare. Desenăm cu copiii – 5-8 ani la 16,00 lei scrisă de BIKOVA Anna, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția BIBLIOTECA PENTRU PARINTI. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.