Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: SINTEZE

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 200 pagini

ISBN: 9789734728381

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Critica literara

Descriere

„Petru Ionescu este un scriitor de excepţie. Face parte dintre artiştii fericiţi al căror portret scapă încadrărilor, sertăraşelor, borcănaşelor cu etichete în care alţii sunt înghesuiţi cu puţine şanse de scăpare.”

Ioana Pîrvulescu

„Petru Ionescu reprezintă, în spaţiul literar contemporan, o raritate.”

Mircea Iorgulescu

„E prozator?! E poet?! E eseist?! Nu ştiu, habar nu am. Dacă nu mi-ar fi atât de antipatică formula, aş spune că e un autor de texte (text, de la textualism). Şi totuşi, mai ştiu ceva – şi chiar sunt sigur, am această certitudine, care e un semn de bătrâneţe (n-ar mai fi!… bătrâneţea, nu certitudinea) – da, mai ştiu că Petru Ionescu e un mare artist. Cum adică: una-două, mare artist, de care n-a auzit mai nimeni până acum?! Chiar aşa: un mare artist, de care se va şti cândva (curând, spun eu, cu un optimism pe care nu mi-l reprim), dacă nu toată lumea, atunci mulţi, toţi cei care merită să ştie.”

Florin Mugur


Comandă online Cartea lumii care-a fost. Eseuri la 30,00 lei scrisă de IONESCU Petru, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția SINTEZE. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.