Disponibilitate:  în stoc

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Just One Thing: Developing a Buddha brain one simple practice at a time

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Carti Practice

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9789734733682

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura motivationala, Dezvoltare personala, Carte nefolosită

Descriere

O METODĂ SIMPLĂ DE A GĂSI FERICIREA

„Aceasta este o carte de exerciții foarte simple pe care le poți transforma în obiceiuri, în principal mentale, care îți vor susține și spori sentimentul de siguranță, stima de sine, reziliența, eficacitatea, starea de bine, luciditatea și pacea sufletească.

La prima vedere, ai putea fi tentat să subestimezi forța acestor exerciții aparent foarte simple. Dar ele îți vor modifica treptat creierul prin ceea ce numim neuroplasticitate – capacitatea creierului de a se modifica în funcție de experiențe.

E vorba despre a te impregna de tot ce e bun, de a-ți proteja creierul, de a te simți mai în siguranță, de a-ți domoli anxietatea în privința imperfecțiunilor, de a te refugia și de a-ți umple golul din inimă.”

Rick Hanson

Rick Hanson este neuropsiholog. Fondator al Institutului Wellspring pentru Neuroștiință și Înţelepciune Contemplativă, a predat la Oxford, Stanford și Harvard. Susţine conferinţe şi seminare în toată lumea.


Comandă online Puterea lucrurilor mici. 52 de exercitii zilnice pentru un creier de Buddha la 35,00 lei Just One Thing: Developing a Buddha brain one simple practice at a time scrisă de Smaranda Nistor , Rick Hanson, tiparită la editura Paralela 45. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.