Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: SUBIECTE POSIBILE

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 168 pagini

ISBN: 9789734733668

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri, Bacalaureat

Descriere

Bacalaureat – Logică, argumentare şi comunicare. Ghid complet de pregătire a examenului de bacalaureat este ghidul perfect de pregătire pentru susținerea probei E. d) a examenului de bacalaureat și asigură posibilitatea ueni pregătiri temeinice și intensive a acestui examen.

Lucrarea cuprinde:

Programa de examen pentru disciplina Logică, argumentare şi comunicare

Partea I – un set de 25 de teste concepute după modelul de examen care vor permite atât aprofundarea cunoștințelor, cât și verificarea lor imediată, oferind ocazia conectării la informația din manual și la aplicarea ei practică pe subiecte de tipul celor de examen

Partea a II-a – rezolvările testelor propuse, însoțite de detalierea baremelor de evaluare şi notare, astfel încât volumul poate fi folosit cu succes în pregătirea individuală a candidaților

Pentru pregătirea deplină a examenului de bacalaureat la această disciplină, Editura Paralela 45 vă recomandă să utilizați și Memoratorul de logică, argumentare şi comunicare.


Comandă online Bacalaureat. Logică, argumentare şi comunicare. Ghid complet de pregătire a examenului de Bacalaureat la 25,00 lei, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția SUBIECTE POSIBILE în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Bacalaureat. Logică, argumentare şi comunicare. Ghid complet de pregătire a examenului de Bacalaureat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.