Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: SUBIECTE POSIBILE

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 96 pagini

ISBN: 9789734728848

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale, Liceu, Examene si concursuri, Bacalaureat

Descriere

Simularea examenului de bacalaureat, susținută de elevii claselor a XI-a și a XII-a, reprezintă un reper important în parcursul școlar al acestora, deoarece îi familiarizează cu rigorile examenului de bacalaureat și le oferă o imagine clară a nivelului real de pregătire, atins la disciplina respectivă. Lucrarea este continuarea firească a culegerilor noastre de matematică pentru toate clasele de liceu şi a fost scrisă cu suflet şi trudă, din dorinţa de a pune la dispoziția elevilor o colecţie de probleme şi exerciţii utile, reunite sub forma a 30 de teste, după modelul M.E.N. Majoritatea problemelor au răspunsuri sau chiar soluţii detaliate, acolo unde am considerat că este cazul. Invităm elevii să consulte rezolvările, aceasta evident după ce au încercat singuri lupta cu chestiunile propuse, măcar pentru verificare sau pentru a găsi noi idei.

O culegere adresată elevilor de clasa a XI-a, şi nu numai, care doresc să se pregătească nu doar pentru simularea examenului de bacalaureat la matematică, ci şi pentru examenul propriu-zis!

Autorii


Comandă online Simularea examenului de bacalaureat. Matematică. Clasa a XI-a. Profil științele naturii. 30 de de teste, după modelul M.E.N., tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția SUBIECTE POSIBILE în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Simularea examenului de bacalaureat. Matematică. Clasa a XI-a. Profil științele naturii. 30 de de teste, după modelul M.E.N. nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.