Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  20,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: CAIETE DE VACANTA

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 136 pagini

ISBN: 9789734731879

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale, Gimnaziu

Descriere

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019

Lucrarea de față nu este o culegere de probleme obișnuită. Ea se diferențiază prin metodologia inovativă propusă pentru învățarea matematicii:

În felul acesta, elevul este învățat: să învețe singur matematică, să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv inter- și transdisciplinare, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii. Miza lucrării este că după parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare și raționament logic, gândire critică, analizare și interpretare, care sunt condiții necesare unei cariere profesionale remarcabile.

Culegerea poate fi folosită cu succes și de către profesor în activitatea de proiectare, organizare și desfășurare a lecțiilor matematice de o înaltă calitate.

Părinții responsabili, care investesc în creșterea, educarea și formarea copiilor, au la îndemână, grație testelor de evaluare propuse în această culegere, un instrument rapid și ușor de folosit, prin care pot evalua singuri modul în care copilul lor depune eforturi pentru formarea și dezvoltarea competențelor matematice.


Comandă online Matematică. Caiet de vacanță. Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative. Clasa a VII-a la 20,90 lei, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția CAIETE DE VACANTA în anul 2020. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Matematică. Caiet de vacanță. Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative. Clasa a VII-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.