Disponibilitate:  în stoc

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Descriere

Culegerea de față conține majoritatea problemelor date la concursurile de matematică din România la clasele a VII-a și a VIII-a în anul școlar 2019-2020. Enunțurile și soluțiile au fost redactate cu grijă de unii dintre cei mai profesioniști și pasionați profesori din țară, care de-a lungul anilor au cizelat competențele matematice ale multor intelectuali cu care azi ne mândrim.

Culegerea poate fi considerată o continuare pentru pregătirea de performanță a celor din colecția Mate 2000 Excelență. În redactarea soluțiilor, s-a avut în vedere ca inclusiv părinții să poată ajuta la pregătirea copiilor pentru concursurile școlare, folosindu-se de acest auxiliar.

Prof. univ. dr. Radu Gologan


Comandă online Matematică. Olimpiade şi concursuri şcolare 2020. Clasele 7-8 la 30,00 lei scrisă de BONDOC Gabriela , CAINICEANU Gheorghe , CHIRFOT Carmen-Victorita , CONSTANTIN Vasile Tomita , DRAGA-TATUCU Mariana , GIUGIUC Leonard , LUNGU Vlad , RADUCAN Emilia , RIMNICEANU Elena , STRETCU Daniel, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția CONCURSURI ŞCOLARE. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.