Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  16,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Colecția: FOARTE BINE!

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9789734731589

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare, Ciclu primar, Niveluri educationale, Clasa pregatitoare

Descriere

Puteți descărca planificarea anuală integrată făcând click AICI.

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

Comunicare în  limba română – Clasa pregătitoare este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține exerciții, teste de evaluare inițială, stadială și finală, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

Bogatul material iconografic și secțiunile speciale de învățare prin joc și careuri, nu numai că ușurează procesul învățării, dar îl fac și mai amuzant.


Comandă online Comunicare în limba română. Clasa pregătitoare la 16,99 lei scrisă de BERECHET Daniela , FILFANESCU Constantin , FILFANESCU Iuliana, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția FOARTE BINE!. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.