Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  90,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  90,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2006

Nr. pagini: 328 pagini

ISBN: 9789736692666

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosita, Gastronomie

Descriere

Cartea nu vă învaţă cum să gătiţi meniuri de restaurant, ci vă oferă opţiuni pentru a trăi mai bine, împreună cu familia. În majoritatea reţetelor se folosesc ingrediente pe care le puteţi cumpăra de la orice magazin; în plus, veţi găsi variante noi, accesibile ale felurilor dumneavoastră de mâncare preferate — supe, salate, paste, carne, peşte, deserturi şi legume — precum şi nişte meniuri cu adevărat uluitoare. De exemplu, un întreg capitol este dedicat „umilului“ sandviş. Există şi o secţiune absolut genială, intitulată „Arborele genealogic“, care vă arată cum, pornind de la un principiu de bază, puteţi să vă lărgiţi repertoriul culinar şi să priviţi mâncarea într-un mod cu totul nou. Un alt capitol este intitulat „Top 10“ şi conţine cele mai bune reţete ale primelor zece mâncăruri preferate pe plan mondial, conform părerilor a mii de persoane care au accesat site-ul lui Jamie. De asemenea, veţi găsi sugestii privind aranjarea bucătăriei.
Este o carte de bucate pentru toată lumea. Vă oferă tot ce veţi avea nevoie să ştiţi vreodată despre cum să vă hrăniţi corespunzător, dumneavoastră şi toată familia. Ce-ar putea fi mai important?

Jamie Oliver a început să gătească de la vârsta de 8 ani, în localul părinţilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, şi a lucrat cu unii dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din lume. În prezent, conduce localul Fifteen — unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat şi în serialul de televiziune Jamie’s Kitchen de pe Channel Four.
Jamie a publicat în The Times, precum şi în revistele GQ şi Marie Claire. În prezent scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie şi Australia.
De asemenea, a înfiinţat şi continuă să fie implicat în organizaţia de caritate Cheeky Chops, care oferă instruire şi îndrumare tinerilor cu dezavantaje, permiţându-le să-şi urmeze visurile şi să devină bucătari.
Jamie trăieşte la Londra cu soţia lui, Jools, şi fetiţele lor, Poppy şi Daisy.

Descoperiţi bucătarul din dumneavoastră accesând www.jamieoliver.com.

Testimoniale

Jamie Oliver e unic. E extraordinar să-l priveşti. E fantastic să găteşti după reţetele lui.

– Delia Smith

Reţetele lui Jamie sunt o încântare.

– Nigel Slater

Jamie ar merita să fie decorat cu «Victoria Cross».

– The Times