Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 352 pagini

ISBN: 9786064402783

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia cuplului

Descriere

Allan şi Barbara analizează cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând diferența de viziune dintre cele două tabere. Bazându-se pe cercetări despre creier, pe noutăți din psihologie şi pe statistici relevante, soții Pease transpun descoperirile ştiinţifice de ultimă oră într-un limbaj accesibil, abordând fără menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor — sexul!

Având deja la activ multe bestselleruri ce tratează problemele cu care se confruntă cuplurile, Allan şi Barbara Pease vin de această dată cu o carte ce înfățişează dorințele bărbaților şi ale femeilor în materie de relații amoroase. Indispensabilă pentru cei care-şi doresc să aibă o relație reuşită cu partenerul sau cu partenera de viață, această carte dezvăluie:

-ce-şi doresc cu adevărat femeile şi bărbații când vine vorba de sex şi dragoste;

-cum să găseşti partenerul sau partenera potrivit(ă) şi să fiți fericiți împreună;

-ce e de făcut când chimia dă greş;

-ce-i excită sau nu pe bărbați şi pe femei

-cum să reacționezi, în cazul în care eşti înşelat(ă)

-cum să descoperi dragostea vieții tale şi s-o păstrezi alături;

-cum să le determini pe femei să facă sex mai des;

-cum să-ți recapeți şarmul.

Testimoniale

De pe Venus până pe Marte drumul e lung. Iar când vine vorba despre dragoste și sex, bărbații și femeile descoperă adesea că fac parte din tabere adverse. Dar cum să faceți ca să aliniați planetele și să potoliți ofensiva? Bazându-se pe cercetări despre creier, pe informații din psihologie și pe date statistice, Allan și Barbara Pease prezintă într-un limbaj accesibil diferențele de viziune din cupluri și cum pot fi ele reconciliate atunci când bătăliile se poartă pe teritoriul cearșafurilor. Soții Pease nu se sfiesc să deschidă subiecte tabu. Prin ce diferă dorințele femeilor de cele ale bărbaților? Cum să îți găsești partenerul sau partenera potrivită? Cum poate fi descoperită adevărata dragoste? Cum să reacționezi corect când afli că ai fost înșelat? Sunt numai câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsuri în cartea de față, indispensabilă tuturor celor care își doresc ca singura sursă de scântei din relația lor să fie pasiunea. Când Allan și Barbara Pease scriu, eu citesc. Și subliniez. Și învăț. Și râd. Și fur. O minunăție de carte!

– TOM PETERS


Comandă online De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste la 49,00 lei scrisă de Allan Pease , Barbara Pease Razvan Nastase, tiparită la editura Curtea Veche. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.