Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  89,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  89,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 640 pagini

ISBN: 9786064403773

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosita, Istorie

Descriere

O selecție subiectivă de fapte și gânduri din ultimele două decenii ale vieții publice a autorului în România și în lume, cartea încearcă să descrie din interiorul Casei Regale încheierea unei epoci și începutul alteia.

Regele Mihai și Regina Ana au servit națiunea traversând aproape 100 de ani, cu sacrificiu și cu un devotament așezat uneori împotriva mersului istoriei, dar întotdeauna spre binele României. Viața pe acest pământ a Regelui Mihai și a Reginei Ana s‑a încheiat, iar Custodele Coroanei, împreună cu A.S.R. Principele Radu, le continuă astăzi serviciul în slujba națiunii. Este încredințarea autorului că această răscruce are nevoie de o oglindă în cuvinte, ca mărturie pentru noua generație de români, de după 1989.

Testimoniale

Sper că românii își dau seama cât sunt de norocoși să aibă în generația prezentă a tradiției regale o atât de rară fuziune a Europei Occidentale cu cea Răsăriteană, a vechiului cu noul, a formalismului cu inteligența spontană. Discuțiile noastre au scos la lumină grija cuplului regal pentru trecutul națiunii și al continentului, combinată cu un umanism vizionar îndreptat către viitor.

– Roger Griffin

De câțiva ani încoace, municipalitatea Londrei primește vizite anuale din partea Familiei Regale a României. Cu fiecare dintre aceste prilejuri, politicieni, oameni de finanțe, investitori, oameni de afaceri – toți se îngrămădesc să îi întâlnească și să le asculte mesajul despre România. Astfel, respectul pe care îl avem pentru ei, ca personalități individuale, și pentru rolul istoric al familiei lor, este tălmăcit în respect pentru țara lor [...]. Pe scurt, ei sporesc demnitatea și prestigiul gliei lor.

– Sir Gavyn Arthur