Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  50,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  50,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2021

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9786064407542

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosita

Descriere

Tehnici de învățare îți explică pas cu pas ce se întâmplă cu mintea și emoțiile unei persoane când reușește să se concentreze, să citească, să proceseze și să memoreze rapid informații noi.


Note maxime la teste, mai mult timp liber pentru pasiunile tale, o memorie excelentă, depășirea limitelor minții conștiente, motivație pentru a-ți transforma obiectivele în realitate, o afacere proprie sau un loc de muncă mai bine plătit, relații împlinite cu cei apropiați – pe toate le poți obține prin tehnicile și metodele prezentate de Georgiana Gerea, trainer și coach acreditat în domeniul învățării accelerate.

Testimoniale

Chiar dacă activez de mai bine de 16 ani în domeniul educației, am fost martor la puține experiențe de învățare în care elevul să constate că progresează aproape instantaneu!

– Cristian Dumitrache, managing partner Revela

Toate tehnicile de învățare pe care le-am dobândit datorită Georgianei nu doar că m-au ajutat să devin o elevă mai bună, dar au avut un impact major și în împlinirea personală.

– Emilia Cepoi, elevă

Folosirea tehnicilor de învățare predate de Georgiana m-a ajutat să am rezultate excepționale la școală și la liceu. Îmi propun să le folosesc în continuare, chiar și în viața de adult.

– Ioana Pîrvu, elevă

Am ajuns pe mâna Georgianei în momentul în care nu mai învățam cu plăcere. Așa am aflat metode prin care să mă ajut singură și să îmi fac viața mai ușoară.

– Ioana Carolina Verdeș, elevă

Pe Georgiana am cunoscut-o acum 5 ani, când eram în căutarea unor activități interesante pentru fiul meu în vârstă de 4 ani. Antrenamentul mintal pe partea de atenție și concentrare de care a beneficiat Antim o bună perioadă a avut rezultate uimitoare. Atunci au fost plantate multe semințe ale căror roade le culeg zi de zi.

– Mădălina Alexe, psihologă & mamă