Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  28,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  28,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9786064402035

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosita

Descriere

Când te-ai plictisit ultima oară la un șir interminabil de proiecții cu scris mărunt? Dacă te temi că și prezentările tale ar putea arăta așa, dacă te confrunți cu anxietatea vorbirii în public sau dacă pur și simplu vrei să adaugi un strop de verb și de culoare discursurilor tale, ții în mână ghidul potrivit.

Roz Townsend te va învăța să îți seduci auditoriul. Îți va arăta că reușita unei prezentări depinde nu numai de cât de corect este elaborată, ci și de cum îi convingi pe ascultători să adere la ideile tale. Și te va învăța să te cunoști, pentru că succesul este de partea celor care evaluează în mod realist cum sunt percepuți și își adaptează stilul în funcție de feedback. Într-o manieră prietenoasă și accesibilă, susținută de anecdote și exerciții, cartea îți va arăta tot ce trebuie să știi despre pla ni-ficare, pregătire, exersare și anticipare, pentru ca următoarea ta prezentare să iasă din mulțime.

Testimoniale

Roz este un orator desăvârşit, iar prezentările sale sunt un exemplu de profesionalism

– Jill Sweetman

Abilitatea de a susţine prezentări de succes este esenţială. Indiferent de domeniul în care activaţi sau cât de bine vă faceţi datoria, dacă nu vă remarcaţi într-un grup de persoane şi nu îi convingeţi să privească lucrurile din punctul vostru de vedere, ideile în care credeţi pier.

– Roz Townsend