Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  79,80 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  79,80 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Titlu original: essay on the nature of trade in general

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 156 pagini

ISBN: 9786064407405

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosita

Descriere

Este vorba despre o lucrare care a exercitat cea mai mare influenţă asupra stadiilor incipiente ale unei știinţe, pentru a dispărea apoi complet din vedere vreme de aproape un secol, astfel că redescoperirea sa pur întâmplătoare ţine de natura unei revelaţii... Redescoperitorul său, W. Stanley Jevons, nu exagera cu nimic proclamând-o „leagănul economiei“, o știinţă ce și-ar putea deci sărbători acum bicentenarul nașterii ca disciplină independentă... Atracţia exercitată de această carte asupra teoreticienilor rezidă însă aproape în întregime în meritele sale inerente, și nu în rolul pe care l-a jucat în istoria economiei.


Friedrich Hayek

Testimoniale

Dacă prezenta ediţie va îndemna mai mulţi economiști la această lectură, nu am nicio îndoială că vor simţi că a meritat cu prisosinţă.

– Friedrich Hayek

Publicarea cărții Eseu asupra naturii comerțului în general reprezintă, în primul rând, un soi de recurs în anulare împotriva unei sentințe nedrepte care a aruncat în uitare și nepăsare viața unui personaj ieșit din comun, singura lui carte, altfel admirabilă, și ideile sale extraordinare.

– Gabriel Mursa