Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  35,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  35,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2018

ISBN: 9786064401199

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosita

Descriere

În lectura Deliei Panait.

Ai venit pe lume ca să faci ceva minunat cu viaţa ta, ca să fii fericit, ca să te bucuri de relaţii minunate cu ceilalţi şi de o sănătate de fier, ca să ai parte de bogăţii şi ca să afli ce înseamnă să te simţi împlinit. Şi atunci de ce nu trăieşti viaţa visurilor tale?


Dacă vrei să afli motivul pentru care eşti fericit sau nefericit, motivul pentru succesul sau pentru eşecurile tale, motivul pentru care ai parte de câştiguri sau pentru care pierderile se ţin lanţ, trebuie doar să te uiţi în oglindă. Felul în care te raportezi la tine îţi influenţează puternic calitatea vieţii. Schimbându-ţi gândirea despre tine, îţi vei schimba şi viaţa aproape imediat.


Din această carte, bazată pe cinci mii de discuţii şi seminare cu peste cinci milioane de oameni din cincizeci şi opt de ţări (Brian), precum şi pe mii de ore de consiliere şi psihoterapie (christina), vei învăţa o serie de metode şi tehnici simple, dar eficiente, pe care le poţi aplica imediat pentru a-ţi face mai uşoară trecerea de la gândirea negativă la una pozitivă şi pentru a transforma, într-un fel sau altul, fiecare problemă din viaţa ta într-un avantaj. Vei învăţa cum să devii o persoană plină de încredere şi cum să-ţi exploatezi la maximum şansele de-a avea o viaţă extraordinară.