Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  40,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  40,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2017

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786064400130

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosita

Descriere

Székely Ervin s-a născut în comunitatea maghiară din orașul Salonta, în judeţul Bihor. Studiile sale de drept la Universitatea „Babeș-Bolyai“ din Cluj, mandatul de deputat în Parlamentul României, funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii și activitatea de ziarist în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune i-au permis să descopere tot mai mult România și să descrie în cărţile sale cele mai interesante aspecte ale experienţelor sale.


Experienţele descrise în Cum am devenit român, născute din convieţuirea româno-maghiară, devin extrem de interesante și foarte amuzante, atunci când lucrurile nu sunt așa cum se aștepta să fie, când realităţile românești cu care intră în contact îl suprind în mod plăcut și îl fac să piardă certitudinile pe care comunitatea sa a încercat să i le transmită.

Testimoniale

La început, totul este simplu. Suntem noi, și sunt ei. Schema este clară: noi suntem cei buni, ei sunt cei răi. Noi avem dreptate, ei nu. Raţiunea nu are nicio legătură cu asta. Apoi, lucrurile încep să se complice.

– Székely Ervin