Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,95 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: -

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 356 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734626373

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosită

Descriere

Cer întunecat spune povestea unor copii forţaţi să-şi abandoneze căminul şi familia. O mărturie despre curajul celor care fug din zone de conflict în căutarea siguranţei.” (The Independent)

În 2006, după ce tatăl şi bunicul lui au fost ucişi de armata americană, Gulwali Passarlay a fost trimis de mama sa departe de Afganistan. Avea 12 ani. A pornit într-o călătorie lungă şi anevoioasă, în cursul căreia a fost închis, a suferit de foame şi a fost victima cruzimii şi a violenţei. A fost cît pe ce să-şi piardă viaţa în adîncurile Mării Mediterane, a îndurat brutalitatea celor care ar fi trebuit să aibă grijă de copii şi a stat o lună într-un lagăr din Calais. A reuşit în cele din urmă să ajungă în Marea Britanie, unde a fost înscris la şcoală, fiind admis apoi la una dintre universităţile de elită. Asemenea lui, mii de oameni îşi riscă viaţa încercînd să fugă din zonele de conflict. Mulţi mor în cursul călătoriei; unii sînt trimişi înapoi, urmînd să fie închişi sau omorîţi; puţini sînt cei ce supravieţuiesc şi ajung în ţări care le oferă o nouă şansă. Gulwali povesteşte despre hotărîrea şi curajul care triumfă împotriva tuturor adversităţilor.

„O poveste impresionantă... o viaţă care a fost pe punctul de a se pierde înainte de vreme înfloreşte acum plină de speranţă.” (The Times)


Comandă online Cer întunecat. Fuga unui copil din Afganistan în Marea Britanie la 34,95 lei scrisă de Nadene Ghouri , Gulwali Passarlay, tiparită la editura Polirom face parte din colecția -. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.