Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  44,95 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  44,95 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Colectia: Historia

Anul aparitiei: 2016

Nr. pagini: 360 pagini

Tip coperta: brosata

ISBN: 9789734662210

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Istorie, Carte nefolosita

Descriere

Traducere de Ioana Aneci

„A fost vreodată istoria atît de savuroasă? Bill Bryson este un adevărat maestru al naraţiunii.” (Daily Mail)

În vara anului 1927, America avea o bursă prosperă, un preşedinte care lucra doar patru ore pe zi (şi dormea cam tot restul timpului), un sculptor pe jumătate nebun ce plănuia să cioplească patru capete gigantice în stînca inaccesibilului munte Rushmore, o revărsare devastatoare a apelor fluviului Mississippi şi un tînăr aviator necunoscut pe nume Charles Lindbergh, care urma să devină cel mai celebru om din lume. A fost vara cînd a apărut filmul sonor, s-a inventat televiziunea, teroarea lui Al Capone a ajuns la apogeu şi s-a luat decizia nechibzuită care a dus la Marea Depresiune. Cu umorul său inconfundabil, Bill Bryson readuce la viaţă vara aceea uitată, în care America s-a maturizat, a păşit în centrul scenei şi a schimbat lumea pentru totdeauna.

„Mai mulţi autori au scris despre evenimentele din 1927, însă doar Bryson a adunat laolaltă toate piesele colorate ale acelui anotimp fericit.” (The Boston Globe)

„Bryson a inventat ceea ce ar putea deveni un nou gen de non-ficţiune: o scurtă istorie a unei epoci spusă prin biografia unei veri. O carte din care poţi învăţa multe lecţii.” (The Times)