Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: JUNIOR

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 352 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734664276

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită

Descriere

Vîrsta recomandată: 14+
Traducere din limba engleză şi note de Victor Ghica

Roman ecranizat în 2008, într-o producţie cu Dakota Fanning, Alicia Keys şi Paul Bettany în rolurile principale, în regia Ginei Prince-Bythewood.

„Povestea unei tinere orfane care descoperă că dragostea poate fi găsită în cele mai neaşteptate locuri.” (The Washington Post)

Lily Owens are paisprezece ani şi o singură prietenă de cînd mama ei nu mai e: o servitoare de culoare doldora de idei trăsnite, Rosaleen. Să fii afro-american în Carolina de Sud a anilor 1960 nu-i deloc uşor, aşa că, în ziua în care Rosaleen nu mai poate răbda şi îi insultă pe cîţiva rasişti înverşunaţi din ţinut, Lily se hotărăşte: au să fugă amîndouă în orăşelul Tiburon, unde s-ar putea să existe ceva care să lămurească dispariţia misterioasă a mamei. Găsesc adăpost în casa unui trio excentric: trei surori afro-americane care cresc albine şi se închină la Madona Neagră. De acum, călătoria lui Lily poate să înceapă.

„O carte fantastică, cu aura unui roman detectivistic şi impregnată de magia poveştilor cu fantome ale lui Joanne Harris.” (The Telegraph)

„Capitolele dansează pe marginea realismului magic şi amestecă fabulosul cu realitatea, dînd naştere unei călătorii minunate.” (Richmond Times Dispatch)

„O saga plină de căldură despre o tînără aflată în căutarea adevărului.” (Publishers Weekly)


Comandă online Viaţa secretă a albinelor la 39,95 lei scrisă de Sue Monk Kidd, tiparită la editura Polirom face parte din colecția JUNIOR. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.