Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: The Signs

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 360 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067891676

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Lifestyle

Descriere

„O metodă nouă și inovatoare de transformare personală bazată pe stele." – Soho House

De mii de ani, oamenii privesc spre cerul nopții, căutând răspunsuri la problemele vieții. Și totuși, în zilele noastre, e foarte ușor să pierdem legătura cu universul și cu îndrumările importante pe care ni le poate oferi.
În Zodiile, renumita astrologă și life coach Carolyne Faulkner dezvăluie modul în care înțelepciunea străveche a stelelor îți poate da mijloacele necesare pentru a-ți trăi viața la potențial maxim.
Metoda originală folosită de Faulkner – astrologia dinamică – nu se referă la predicții nebuloase sau la destin. În schimb, te învață să-ți descoperi calitățile, bune sau rele, asociate cu astrograma ta – poziția planetelor în momentul în care te-ai născut – și să folosești aceste cunoștințe în procesul decizional și în relații.

Consultă Zodiile ca să afli ce trebuie să faci dacă:
- Ești un Taur inflexibil, care se opune schimbării. (Creează lucruri. Chiar și pregătirea unei mese te poate vindeca în moduri minunate.)
– Trăiești cu un Berbec, căruia îi place să discute în contradictoriu. (Nu încerca niciodată să stingi focul cu foc. Așteaptă până când partenerul tău se calmează ca să poți discuta despre ceea ce simți.)
– Ești influențat de Capricorn. (Renunță la nevoia de a te conforma. Structura este importantă, dar trebuie să fie flexibilă astfel încât să permită schimbarea adusă de dezvoltare.)

Carolyne Faulkner practică astrologia de peste un deceniu și are peste 250 de clienți care o consultă direct, cu regularitate. Este astrologul „de casă" al grupului Soho House din Londra.


Comandă online Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața la 49,00 lei The Signs scrisă de Carolyne Faulkner Ruxandra Ana. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.